2013. december 27., péntek

Hagyomány teremtődött

Az idén ilyeneket bíztam a postára nagy vakmerően, de odaért mind :)A minta első látásra lenyűgözött egyszerűségével, ami egyébként is jellemző a tervezőre. Ezen a blogon is viszont lehet látni a mintáit bűbájos újraértelmezésben.

Két éve valaki elindított egy játékot karácsony előtt: készített egy kosárnyi textilképeslapot, és feldobta a blogja olvasóinak, küldjenek neki cserébe saját készítésű üdvözlőlapot. Akkor Renato fenyőit hímeztem ki, tavaly meg két kis piros rénszarvast küldtem neki.

Az idei szívecskémet ma a legfrissebb bejegyzése főhelyén láttam viszont, nagy egyetértésben az előzőekkel. És ez igen jólesett...

7 megjegyzés:

 1. Nagyon-nagyon szépek!
  Tényleg vakmerő voltál, és szerencséd van! Nekem már több hímzett képeslapomat is eltüntette a posta... lehet, azt hitték, attól olyan jól "bélelt" a boríték, mert pénz van benne... :(
  Örülök, hogy a tieid odaértek! :)

  VálaszTörlés
 2. Most nem azért, de amikor azt írtad hétfőn, hogy kézbesítettél képeslapot, akkor egy pöttyet csalódottan csekkoltam az üres postaládát otthon. Én már nem fényezem magam előtted, telhetetlen Szaberka-rajongó vagyok, micsináljak?! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szépek lettek, Erika!

  VálaszTörlés
 4. Szívmelengető, mondom én, ez a bejegyzés meg rátesz még egy lapáttal, egészen elérzékenyültem. Őrzöm, míg egészen öreg nyanyóka leszek és már nem látja a vaksi szemem, csak az ujjbegyem. :)
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm mindenkinek! Paat, neked (most sem) nem tudtam külön írni, van valahol email címed a blogon, vagy csak én nem találtam meg?

  VálaszTörlés
 6. Ohh Erika,ez igazán aranyos lett !(ismételten! )

  VálaszTörlés