2013. augusztus 19., hétfő

Futók ideje


Mióta igazán rendesen és rendszeresen futok, úgy érzem, egyre inkább futókkal vagyok körülvéve. Vagy csak jobban észreveszem őket? Mindenesetre az egyiknek, aki versenyambíciókat is dédelget, készült a közelmúltban egy kedvcsináló sportzsák, ami ugye a létező legegyszerűbb hátizsákfazon...egészen onnantól kezdve, hogy már varrtál ilyet :) Én most először. Nem furcsa? Felnőttkorom kezdetén évekig öltözködtem (anyástól) a Burdából, készségszinten megtanultam ruhákat varrni, ezekkel a szütyőkkel meg mindig meg kell küzdenem. Vagy csak a motiváció kevesebb?



 32 ct-os lenvászon, Nina Chili fonala.



6 megjegyzés:

  1. Sajnos kép helyett csak két ronda hosszú linket látok, de hiába kattintgatok rá... :(

    VálaszTörlés
  2. Ez a láthatatlan fotó...vagy olyan, mint a Király új ruhájában a takácsok remek műve, hogy csak az láthatja, aki okos...:o))) Nos, én nem vagyok elég okos...:o)

    VálaszTörlés
  3. Azért egyszerűbb ruhákat varrni a burdából, mert ott nem kell színeket és anyagokat egymáshoz pászítani, amit ugye megelőz az azok hosszadalmas válogatása és nézegetése. :o) Látom, alkalmazod eme technikát Te is lelkiismeretesen pozitív végkifejlettel persze.

    VálaszTörlés
  4. Végre látom én is!!! :o)))
    Köszi!!!
    Nagyon szuperek lettek!!!

    VálaszTörlés
  5. No, nehogy most rögtön elinduljak futni...:-)

    VálaszTörlés
  6. Mit mondhatnék... most értem ide csak. Őrült rohanás az életem, a hátizsák viszont az egyik legkedvesebb futós kincsem lett. És naná, hogy viszem magammal versenyambícióim beteljesítésére, hátha erőt ad! :)

    Köszönöm! <3

    VálaszTörlés