2011. szeptember 9., péntek

Még adós vagyok

A szombati blogtalálkozó utórezgéseivel! Kicsit aggódtam, mert nem voltam még efféle rendezvényen, de mint kiderült, ezzel nem álltam egyedül. És bár mindenkit (már akit) csak a blogról ismertem, mégis úgy tűnt, régi személyes ismerősöket látok viszont. Végre személyesen is megismerkedhettem Nina "festményeivel" és egyéb szépségeivel, körbecsodálhattam és kézbe foghattam Barbi hihetetlenül aprólékos munkáit, és rengeteg inspirációhoz jutottam. Frivolina megismert a szatyromról, amit nála nyertem; hát persze nem véletlenül vittem magammal:)

A beszerzéseim reggeli beeső fényben fotózva (leszámítva a nyakláncot, ami csak a hangulat fokozása céljából került oda): Nina cuccai, Winkler Dorottya kerámiagombjai, táskakeretek és madárkás szalag a FABulous Textiltől. Mi fog ebből kisülni???


Csereajándékom Ginához került.


 Én pedig Judittól kaptam ezt a helyes kis vendégköszöntőt:

Köszönet Ginának a szervezésért, és mindenkinek, aki segített neki. És köszönet a sok kedvességért, dicséretért, amit  bezsebeltem ;)

Valamiért nem került elő a táskámból a fotóapparát, pedig elvittem... Így most kénytelen vagyok idegen tollakkal ékeskedni, hogy megmutassam, miket is vittem megmutatni. Dius készítette ezt a képet. A falon lévő gyönyörű foltmunka sajnos nem az enyém...



Rövid volt! Egyszerre csak azt láttam, hogy mindenki csomagol. Pedig még annyi mindenkivel nem beszélgettem! Csak hogy jövőre is maradjon...



1 megjegyzés: