2014. november 28., péntek

Mindig elvarázsol

...mikor kiveszem a mosógépből a nemezelt munkadarabot, és megpillantom az eredményt, az összeolvadt szemeket-sorokat-színeket. Való igaz, hogy ez még csak a második ilyen munkám, de továbbiak várhatók...

A réges-régen font, és itt meg itt már részben felhasznált lila projektből maradt még két kis gombolyag, és egy kevés sárga navahót is találtam, de az alapanyag nagy része Drops Lima. Ez nem a reklám helye, csak puszta tényközlés, hogy a maga 90m/50 grammjával igazán sokoldalúan használható vastagságú, és nagyon szépen nemezelődik. Egy nagy-nagy projekt kapcsán fedeztem fel, amelyből még nem mutattam semmit, de már a finisben van, és rövidesen itt is látható lesz (bár mostanában nem vagyok túl kiszámítható blogügyben :)))

A minta itt is a Muzsi-féle projekttáska, de most csak a szem- és sorszámokat tartottam meg, a színekkel teljesen egyénien bántam.




Ez is ajándék lett, ideje lenne magamnak is készíteni hasonlót. Végül is van itt még elég Lima...

5 megjegyzés:

  1. <3

    itt csücsül előttem az asztalon, míg meg nem telik friss puhaságokkal... :)

    VálaszTörlés
  2. Üdítő hozzád betérni ebben a seszínű világban! Vééégre színek, vééégre harmóniákok, véééégre linkek, vééégre blogolsz! És végre semmi karácsony!!! :)
    El tudom képzelni, milyen izgalmas lehet a mosás végeredményére várakozni és mekkora öröm lehet mosolyogva konstatálni, ez remekül sikerült! Nem csodálom, hogy orr előtt csücsül...
    (:Három éve üldögél a fonalas kosaramban két gombóc, aminek egyszer majd nemezelődés lesz a sora, de nem merek belefogni, mert ezt ugye nem lehet visszabontani, pedig az én kötéseimnek rendre az a sora.:)
    A finiselődőből egy kulcslyuknyit sem mutatsz? Jó, tudom, ájuljak el az egész láttán, igazad van! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz lett, tetszik ez a mozgalmas csíkozása!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép! Örülök, hogy láthatom.

    VálaszTörlés