2013. augusztus 28., szerda

PókhálókEgyik reggel futás utáni levezetésképp végigsétáltam a levendulasor mentén, és az egyik bokron ezt a tökéletes alkotást vettem észre. A reggeli pára rajzolta ki a pókfonalakat.

Itt pedig egy "szobai" változat:Hónapokon át ez volt a "hurcolászós" kötésem, meg amit elő lehetett kapni, ha épp nem volt más projekt folyamatban, úgyhogy most újabb hasonló után kell néznem.
Madeira Mantilla, a Csodálatos Mandarin fonalamból (ahogy elnézem, az utóbbi épp egy évvel ezelőtt készült el...). Részletek és további képek a Ravelry-n.

7 megjegyzés:

 1. Az elsőt meglátva már éppen írni akartam, hogy "mi sose leszünk ilyen ügyesek, igaz?" - amikor megláttam a másodikat. Bámulatos munka, fantasztikus! :-)

  VálaszTörlés
 2. Ja kérem, aki ilyen mesterektől lesi a trükköket, annak nem csoda, hogy megy:)

  VálaszTörlés
 3. Azta! Meg kell mondjam, nem látszott a szépsége a kötőtűn, gyönyörű lett!!

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű lett, lassan a pókot is lefölözöd :)

  VálaszTörlés
 5. Egy kötös-horgolós szeme mindent észrevesz... még futás közben is :o)
  Nagyon szép a pókháló és a pók is tetszik, de a te műved mindkettőt túlszárnyalja :o)!

  VálaszTörlés
 6. Szép-szép, amit a pók font, de a Te munkád mégis jobban tetszik és nem csak azért, mert nem veszélyes a fullánkod. Megint finom, megint abszolút nőies, gratulálok! :)

  Ha begépeled a szöveget a bloggerbe, kijelölés után kattints rá a formázás eltávolítása ikonra, és aztán kezdd el újraformázni a szokásos szerint a szöveget. Ha így sem jó, akkor jön a html-ben szerkesztés:(

  VálaszTörlés