2012. július 22., vasárnap

Nem babaruha:)

A tegnapi (eredetileg kötős, de már minden egyebet is csinálunk:)) talira készült ez a kis ajándék.Ez egy WIP-hurcolászó szatyor az előzőek mintájára, de engem így készen határozottan bébinapozóra emlékeztet, az én gyerekkoromban legalábbis pont ilyenek voltak. Kisorsoltuk, és szerencsére olyasvalaki vitte haza, akinél nem szokatlan az efféle holmi...

(Teljesen zárójelben: azt hiszem, ezt az ugyanilyen célú - hónapokkal ezelőtti - szatyrot még nem is mutattam, pedig nagyon hangulatos, nyári színei vannak.)


Ez a neszesszer pedig születésnapra - egy vélhetően boldog napra - készült Katónak. Örült neki!
Minta: sub rosa  (köszönöm, Eszter!)
31-32 ct-os ("a szokásos") lenvászon, DMC és Venus fonalak 1 szállal (ezen a vásznon már elég az egy szál, légies tőle a minta, és az ehhez hasonló "primitív" mintáknak ez jól is áll).
Csipke: Barbaral


 4 megjegyzés:

 1. De még mennyire, hogy örült! :)))

  És hogy mennyire jó színei vannak annak a kék-zöldnek is!:)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűek egytől - egyig!:)
  A nem napozóra hasonlító táska:D ,az valami csodás színű és mintázatúúú,azok a kacskaringók...!:)
  A szülinapos szütyő pedig nehezen adódott vissza Kató kezecskéibe a sorsolás után....hmm,szerelem lett első látásra....csak halkan megjegyzem,nekem decemberben van eme nemes nap:D:D:D

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szuper ajándékokat készítettél!!! A táska, a neszi, mind nagyon tetszik!!! :o)

  VálaszTörlés
 4. Szia Erika! Megint nagyon szép dolgokat alkottál!A táska formája még mindig mókás nekem, de biztosan praktikus, tetszenek a színek és az anyagok. A mintám igen jól mutat ebben a színkombinációban is, köszi, hogy ezt is kihímezted.
  Kellemes napokat, ügyeskedj sokat!
  Eszter

  VálaszTörlés