2012. április 6., péntek

Nagypénteki ebédünk


Spenótos rakott krumpli. A héjában főtt, vékonyan felszeletelt krumpli spenótos besamellel, reszelt sajttal és tojáskarikákkal van rétegezve. Ne feledjük: bors jócskán, fokhagyma meg még annál is több ajánlott bele!

2 megjegyzés:

  1. Hű de csuda fincsi lehetett!!! A spenót nálunk is nagy kedvenc :o), így lehet én is elkészítem! Köszi!!!
    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Azt a mindenit! A spenót nem jutott eszembe, nálunk tejfölös, túrós tészta volt ma ( persze jóféle alapanyagokkal a piacról!)
    Ezt az receptet pedig biztosan kipróbálom, mert mi is imádjuk a spenótot,s a fotód láttán összefut a nyál a számban.
    Kellemes Ünnepeket kívánok!♥
    Eszter

    VálaszTörlés