2011. július 18., hétfő

Tényleg úgy tűnik, mintha

felszámoltam volna a blogot, de a valóság sokkal egyszerűbb, csak annyi, hogy jobb kinn a szabadban, mint a gép előtt, meg hát idő sincs rá igazából. A nagy munka azért halad.





Sőt most már még jobban halad, mert megjött a világítós nagyítóm a Casa Ceninától. Le se veszem a nyakamból. Persze lehet, hogy ez csak nekem szenzáció, nyilván már mindenki másnak evidencia, mint ahogy a szimultán több tűvel hímzés is, amit szintén nem régóta alkalmazok. Persze ez még nem a tökéletes megoldás, mert a több tűhöz több kéz is kellene, az volna az igazi :)

Egyébként ami a Ceninát illeti, szívesen szövetkeznék valakikkel rendelésre akár hosszú távon is...

Pár hete viszont a Foltvarrás Méteráru kispesti üzletében voltam; az üzlet, hogy úgy mondjam, nagyon romantikus, a fiúk nagyon kedvesek, és egy igazi kincsesbánya! És persze csomagot is küldenek, ami nekem lényegesen járhatóbb út, mint a személyes odakúszás.

Ezeket hoztam most:


Időközben kivirágzott a kövirózsám: évekig a cserépben sose volt hozzá kedve, most, hogy végre van szabad helyem a számára, rögtön meghálálta a kiültetést. Íme a fázisfotók.





Persze élőben sokkal szebb :) Mint ahogy Rozi is...



1 megjegyzés:

  1. Nekem majdnem ugyanilyen nyakas:) nagyítóm van,csak lámpa nélkül. Néhány éve vettem a városunkban-azóta már megszűnt-kézimunka boltban. A legjobban az állólámpaszerű nagyító tetszik jobban, szerintem jobb használni, de persze ez olcsóbb volt.

    VálaszTörlés