Két üveg csodás zöldbab az üvegből, zöld besamel rizsliszttel és tökmagliszttel, borssal és sok fokhagymával, sajttal és tojással, a tetején ropogós prézlivel. Ilyenkor hajlamos vagyok elfelejteni, hogy a nyár végén már sokszor sírni tudtam volna, mikor másból sem álltam, mint zöldbabszedésből meg -befőzésből...
Nagyon finom lehetett!!! Mi is szeretjük a zöldbabot...egyszerű, könnyű, gyors kaja, de annál finomabb! :o)))
VálaszTörlésMitől zöld a besamell? A tökmagliszttől? És magában eszitek vagy köretként? Több kérdésem - egyelőre - nincs. :)
VálaszTörlésMegkívántam a zöldbabot! :-)
VálaszTörlésEljöttem szétnézni Hozzád, és az első, amit meglátok, valami kívánatos kaja... :) ... én meg persze éhes vagyok... szóval kezdésnek nem rossz... :-D
VálaszTörlés