2016. január 7., csütörtök

Hosszú hallgatás után

...megkísérlem beindítani újra a blogot, ezt a mostanság kissé túlhaladottnak tartott, számomra mégis otthonos intézményt, legalább a rendszeres projektbemutatás szintjén. Mert azért születnek alkotások, csak épp a közlésvágy nem teng túl bennem, ezért aztán fotózni meg képeket feltölteni is csak kampányszerűen sikerül.

Kezdjük talán egy régebbivel, mintha csak pár héttel lennénk a legutóbbi után. Még az ősszel készült ez a táska, a két évvel korábbi sajátom mintájára, ajándékba, amellyel már nagyon régen tartoztam valakinek. Korábban még nem dolgoztam textilbőrrel, egyszer ezt is el kellett kezdeni...


Ilyen "csajos" lett a belseje:



Az aljával megegyező textilbőrből kapott füleket. A bőrrészeken a varrások láthatatlan cérnával készültek. És ami szintén nem volt még eddig: táskatalp.





10 megjegyzés:

  1. Óhhhh! Őszintén? Tulajdonképpen nem vagyok meglepve. Már megszoktam, hogy bármihez nyúlsz, arannyá változik a kezeid között. :-) Bámulatra méltó minden alkotásod!

    VálaszTörlés
  2. Csak ismételni tudom az előttem szólót: nagyon szép, nagyon kívánatos!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tuti lett! Szuper!
    Én örülök, ha úgy döntesz, gyakrabban jössz, szeretem nézegetni, amit alkotsz :)

    VálaszTörlés
  4. Naszija! Már kezdtem aggódni, hogy Te is hátat fordítsz örökre a blogvilágnak és most nagyon örülök ennek a beköszöntőnek! A táska szuper, csajos belső, textilbőr meg láthatatlan cérna, táskaláb, nahát! A nagy hallgatásban nem unatkoztál! :)

    VálaszTörlés
  5. What a beautiful bag, thank-you for sharing with us.

    Blessings
    Catherine

    VálaszTörlés
  6. Szia :) furcsa véletlen, annyira furcsa, hogy szinte nem is nevezhető véletlennek. Talán égi jel. Ma kaptam a Meskán keresztül egy érdeklődő levelet és ennek hatására írtam bejegyzést, azzal a feltett szándékkal, hogy rendszeresen írok majd. Bevallom hiányzik, főleg a társaság.
    Szép táska lett, ügyes vagy, ilyen táska talpat még sosem csináltam.

    VálaszTörlés